Snabbis

Idag kom jag hem från kära Helsingborg. Har tagit en riktig långweekend tillsammans med baby. I lördags gjorde vi flitigt hemmalagad pizza. Dock kavlade vi inte riktigt ut degen så det blev en riktig panpizza istället! God var den i alla fall! Efter det åkte vi iväg till en fest där drinklekarna drogs igång. Redbull/vodka och kortlekar innebär en full Sara, men kul hade jag!

Resten av helgen/veckan har enbart inneburit en del hemtentaskrivande, en massa Heros-avsnitt och en runda på Väla och stan! Utöver det en massa mys! Ibland är man väl förtjänt av det?

Nu sitter jag här och panikordbajsar till min hemtenta och tänker på de få timmar jag har kvar att skriva färdigt den på. Efter färjningen av mitt hår imorgon är det heldag i skolan som gäller. Får se om det hinns med någon kår på kvällen! :S Panik!!!!

Nu bär det av till Bolaget i Dalby. Jobb som gäller i några timmar innan jag får åka hem till vår sleepover här hemma! Emma och Nicole ska joina oss ikväll så vi ska ha en riktig tjejkväll!!
Puss puss