Den nya generationen

Var inne på Linn´s blogg tidigare där hon hade lagt upp ett Youtube-klipp på en "video-blogg" som Amanda hade lagt upp. Trodde det var ett skämt först men kollade vidare på Amandas blogg och insåg att denna personen var precis som hon lät och pratade i videoklippet.
Såg även att hon hade publicerat ett videoklipp från Vakna med Th Voice.
Jag har aldrig varit en större fan av Katrin, men vad hon säger kan jag nästan hålla med om och jag kan förstå hennes vrede. Dessa unga bloggare med sönderblekta hår, kakor av smink och provocerande uttalanden. De försöker framstå som tusen gånger dummare än vad de kanske är, och sex och skryt om hur populära deras bloggar är e det som bloggarna går ut på.
De är de små flickorna vi älskar att hata.
Men har det gått så snett som Katrin säger? Är det framtidsdrömmarna ungdomarna har idag? Man startar en blogg, lämnar ut sig och sedan blir man kändis? Smart eller patetiskt?
Kanske är det en fas och förhoppningsvis kommer de mogna relativt snart, men det får även mig att känna mig fruktansvärt gammal.
Nä, jag kan bara skratta åt dessa unga flickor och önska dem lycka till. De får den uppmärksamhet de söker och kan de tjäna något på det så är det bra för dem.
Själv fortsätter jag med min lilla blogg som verkar ha mina stammisläsare och innehållet på den fortsätter vara sådär meningslöst halvintressant som får mig att fördriva lite tid.
Ha en bra kväll!