Gooood juuuul!

Juldagen är här och jag ligger fortfarande i sängen! Luke sov till NIO (!!!!) idag och Li vaknade för en flaska halv nio för att sedan somna om! Lyx!

Lillejul spenderades hemma hos svärfar där vi bjöds på goa revben till middag (köttet trillade av benen - mums!) och de första klapparna delades ut.

I fredags började Li's öga att svullna lite men blev bättre under kvällen.. dock började det rinna på julafton och hon kunde knappt öppna ögat ibland. Trots detta var hon på strålande humör hela dagen och vägrade sova mer än en timme medan vi körde till Staffanstorp!

Julafton började vi med att äta lite jullunch hos svärmor. Även här fick barnen julklappar innan vi körde ner till Staffanstorp.

När vi packar ur bilen hemma hos mina föräldrar märker jag att jag har glömt säcken med julklapparna hemma i Helsingborg. Jag var nära till tårar men bestämde mig snabbt att det var bara att köra och hämta dem.
ToR Hbg - Staffanstorp på dryga timmen sen kunde jag slappna av och fira jul.
Missade Kalle Anka, men det har hänt så många gånger genom åren av olika anledningar att jag är van 🙈

Hos mor och far åt vi julmat och därefter kom tomten och hälsade på.

Väl hemma igen la sig barnen och somnade på två röda varpå jag plockade iordning alla julklappar. Både Luke och Li fick så galet mycket kläder och leksaker att vi inte behöver handla något tills nästa år! Hahaha

Evigt tacksamma över våra fina familjer!
Idag väntar en lugn dag hemma då vi inte ska göra något annat än att leka med nya leksaker och äta gott!

Hoppas ni har haft en fin jul! ❤️