Ni vs. du

Ibland förstår jag mig inte på människor. Hur man kan vända något normalt positivt till något negativt, eller rättare sagt, hur man ens kan kommentera när någon är trevlig och vara otrevlig om det...
Förstod ni vad jag menade med den superlånga meningen? Hahaha
Kund och jag för ett samtal via telefon.
Jag: Så det enda ni behöver göra är att be er arbetsgivare om ett arbetsgivarintyg och så kan ni skicka in detta till oss.
Kunden: Och med ni menar ni mig då eller? Förstår inte riktigt och tycker det är onödigt formellt för att bara föra ett samtal över telefon.
Förstår inte varför i hela världen man påpekar något sådant över huvudtaget... Tyckte inte jag var otroligt formell i samtalet utan pratade som man brukar prata. Sura gubbar och gummor som inte har något bättre för sig än att hitta fel eller klaga! Var så himla arg i minst en kvart på jobbet!
Det var dagens problem det! Haha
Tänkte lägga upp de få bilder jag har från midsommar i ett inlägg nu lite senare ikväll. Ska bara ta tag i mig själv och orka lägga in dem på datorn.
Har i alla fall uppdaterat iPhonen nu med nya os4... Att ha möjligheten att lägga alla appar i mappar (haha fyndigt det lät) är nice som bara den, samt en bakgrundsbild inne i menyn också! Wieee!
Puss så länge!