Oktober 2006

Oktober 2006 startade jag denna blogg - 2006! Galet!
 
Började i Lund som sambo, flyttade hem till mor och far, pluggade i Malmö, blev ordentlig student och bodde på studenthem och så vidare. 
 
2008 flyttade jag upp till Helsingborg och under alla dessa år så har bloggen varit min lilla bebis. Jag är glad över att kunna gå tillbaka i arkiven, titta på bilder, se vad jag gjorde osv. 
Lukes första år är väl dokumenterat och det är därför det bär emot att lägga på locket helt här inne!
 
Bloggen har hållt familjemedlemmar och vänner uppdaterade, varit min lilla dagbok men nu känner jag att jag, en gång för alla, måste ge upp den.
Tiden finns inte för att ge en bra uppdatering utan det känns enbart som ett "måste" och något jag inte vill pressa in i mitt dagliga schema. Dagarna rusar förbi med jobb, familj, vardag m.m. De stunder jag får över vill jag lägga på annat. 
 
Så, istället för att ta uppehåll, börja blogga igen, göra det halvhjärtat, göra uppehåll på nytt för att sedan ge mig på det igen så säger jag denna gången; Tack för mig och denna blogg! 
 
Jag finns framöver bara på Instagram (@saradelahara) eller på Facebook där ni är välkomna att se vad vi hittar på om dagarna!
 
Tack för alla läsare som har varit med sedan 2006 men även er som nyligen har hittat hit!
Kärlek till er!